Het bureau van Office Support Best

Yvonne is meer dan een spin in het web. Voor de adviesraad Sociaal Domein Best (ASDB) verzorgt zij de verslaglegging, maar doet veel meer dan dat. Yvonne legt contacten, geeft signalen preventief af over zaken waarmee de ASDB zich zou moeten/kunnen inlaten. Is duidelijk in haar feedback, accuraat, maar nooit te kort door de bocht. Kortom, heerlijk om deze praat- en doe-paal naast ons te hebben.

Op Yvonne kun je bouwen ze is accuraat, betrouwbaar en een fijne netwerkpartner om mee te werken. Yvonne geeft mij en haar netwerk het juiste gevoel en ondersteuning om maximaal te kunnen presteren in de wereld van het Techniekonderwijs. Kortom complimenten voor je dienstverlening, betrokkenheid en vooral collegialiteit.

2021-Adri Pijnenburg,
Pijnenburg Techniek Scouting

De Adviesraad Zorg en Samenleving Oirschot (AZSO) adviseert, gevraagd en ongevraagd, de gemeente op het gebied van het sociaal domein. Daarvoor komt de adviesraad maandelijks bijeen. Sinds 2018 verzorgt Office Support Best voor ons de verslaglegging van deze vergaderingen. Dat gebeurt altijd op tijd; het scheelt ons een heleboel werk. 

Yvonne verzorgt voor het Platform vmbo Mobiliteit en Transport de hele administratie. Ze doet dat op een voortreffelijke manier. Er ontgaat haar weinig (zeg maar gerust niets), ze ziet verbanden en initieert deze ook zelf, is nauwkeurig en zorgvuldig in haar werk. En als extraatje (het plusje) is ze ook als mens fijn in de omgang en manier van communiceren. Kortom, voor ons heeft ze een AAA+ label!

Op een workshopdag speciaal voor studenten van Fontys ACI, heeft Yvonne een inspirerende en leerzame workshop gegeven over het schrijven van een goede CV en motivatiebrief. De studenten waren erg enthousiast en vroegen zelfs of Yvonne ook echt wilde komen lesgeven bij Fontys. Een mooi compliment voor een professionele, authentieke vrouw die open en spontaan studenten meeneemt en inspireert om zichzelf nog verder te ontplooien.  Dank voor je bijdrage!

Voor de ontwikkeling van de website en brochure van Cultuurbank Best hebben wij Yvonne niet alleen voor de teksten ingeschakeld, maar ook om het proces te begeleiden. Zo hadden wij 1 contactpersoon in plaats van 3 en dat werkte voor ons prettig. Gaandeweg gaf Yvonne ons ook nog tips voor het inzetten van social media en andere (online) promotiemogelijkheden. De digitale brochure is daar een mooi voorbeeld van. 

Kortom: wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. 

2018-Henri Scheepers,
Cultuurbank Best

Voor het maken van een efficiencyslag op kantoor en het professionaliseren van onze backoffice, hebben wij Office Support Best ingeschakeld. Met een goed luisterend oor en haar computerkennis, weet Yvonne haar vakmanschap accuraat in te zetten. Ze denkt met ons mee. Daarmee heeft ze ons niet alleen werk uit handen genomen op het gebied van social media, ook heeft Yvonne ervoor gezorgd dat wij goed onderbouwde keuzes konden maken voor onder andere onze website. Tel erbij op dat Yvonne netjes en verzorgd, opgeruimd en vrolijk is, en je komt tot een hele fijne samenwerking.

2017-David en Sonja de Leeuw,
hoveniersbedrijf het Klaverblad

Yvonne van Beek verzorgt voor het Platform Produceren, Installeren en Energie het secretariaat. Ze treedt daarnaast op als ambtelijk secretaris van het bestuur. Het platform is een netwerk van 160 vmbo-scholen met ruim 450 betrokken docenten, die samen kennis uitwisselen en zich professionaliseren. Yvonne is voor de stichting “de spin in het web” en ze doet dit met veel enthousiasme en professionaliteit. Ze verzorgt onder andere de correspondentie, de verslagen maar ook de website en het jaarlijkse symposium.

De uitspraak “prettige bemoeial” heb ik gedaan bij de evaluatie van de landelijke dag. Toen kwam de rol van Yvonne aan de orde, haar gedrevenheid en haar onvermoeibare drang om zaken te verbeteren. Als een echte “bemoeial” kreeg ze mensen zover om (nog) meer kwaliteit te leveren.

2017-Adriaan de Graaff,
Voorzitter Platform PIE

Vanuit de behoefte om kennis met elkaar te delen en vervangingsmogelijkheden te bespreken hebben een klein aantal ondernemende ZZP-secretaresses sinds juli 2015 de krachten gebundeld.

Een maal per kwartaal komen zij bij elkaar. Vaste onderdelen die steevast tijdens zo'n bijeenkomst worden besproken zijn: behoefte bepalen van extra capaciteit/ondersteuning, hulpvragen, sparren en kennisdelen.

Een waardevolle aanvulling voor zowel de Ondernemende rechterhanden maar zeker ook voor de klanten van deze “rechterhanden”. Office Support Best is initiator van deze netwerkgroep: "Het is mooi om de groep te zien groeien, dat we daadwerkelijk op elkaar terugvallen, elkaar voorzien van tips  en gezamenlijk professionaliseren. Geen concurrentie maar elkaar versterken."

2017-De ondernemende rechterhanden,
netwerkgroep met collega ZZP-secretaresses

WBO zocht ondersteuning bij het creëren en invoeren van een nieuwe huisstijl, website en foldermateriaal. We hadden dus een vormgever, een webbouwer en een tekstschrijver nodig. Yvonne was al een oude bekende, die we toevallig op dat moment tegenkwamen. Maar toeval bestaat niet! Niet veel later ontstond een mooie samenwerking tussen ons en ‘de 3 musketiers’: De Veelzijdige Secretaresse, Abezonz en Yolknet. Als lokale welzijnsorganisatie past het helemaal bij ons om met kleine, lokale ondernemers te werken, die bovendien een groot sociaal hart hebben.

Omdat ik een grote musicalavond wilde organiseren heb ik Yvonne gevraagd om mij te helpen bij het schrijven van een artikel voor diverse kranten.

Ik heb haar leren kennen als een meedenkend persoon die cultuur een warm hart toedraagt. Zij is snel en goed in het verwoorden van wat ik wil.

Zij herkent de dingen die belangrijk zijn en weet dit goed te verwoorden maar dan wel op een unieke manier waardoor je artikelen vlot en goed geschreven zijn.

Het is fijn om met iemand te werken die snel communiceert en van wanten weet.

Heldere schrijver in combinatie actief netwerker.

Brengt je bedrijf dynamisch in beeld.

Yvonne lijkt wel bokser ze geeft niet op om de opdracht succesvol te laten slagen!

Weekendschool De Bollebozen geeft op zondagochtend 'les' aan kinderen uit groep 7 en 8 van diverse basisscholen uit 's-Hertogenbosch. Aan de hand van verschillende thema's (zoals bijvoorbeeld architectuur, politiek, techniek, recht en kunst) leren kinderen hun horizon te verbreden, hun competenties te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. We krijgen gastdocenten op bezoek en gaan zelf op excursie naar verschillende organisaties. Spelenderwijs leren de kinderen zo wat ze leuk vinden en welke beroepen er voor hen in het verschiet liggen.

Het belangrijkste voor ons is de kinderen te enthousiasmeren. Het promotie- en communicatiemateriaal moet deze doelgroep dan ook aanspreken en moest daarom opgefrist worden. Als meedenkend aanspreekpunt voor mij heeft Yvonne de tekstschrijver, de ontwerper en de drukker van de brochure aangestuurd. Dit allemaal binnen de afgesproken looptijd en het afgesproken budget. En het belangrijkste: het resultaat mag er zijn! Niet alleen de brochure is mooi geworden, maar het heeft ook geleid tot het gewenste effect: groei van het aantal leerlingen, die enthousiast iedere week de Weekendschool komen bezoeken. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Platform VMBO PIE is een landelijk docentennetwerk in het VMBO. Het platform stelt docenten Elektrotechniek, Installatietechniek en Metaaltechniek in staat om zich te professionaliseren en kennis uit te wisselen. Daarnaast zorgt het platform voor innovatie van lesmateriaal en bedrijfssimulaties. De netwerkbijeenkomsten worden regionaal georganiseerd door regiocoördinatoren. Daarnaast zijn het bestuur en de Coördinatiecommissie actief om de samenwerking met het ministerie, de kennisinstellingen en het bedrijfsleven te waarborgen.

Het secretariaat heeft hierin een stevige “spin in het web”-functie. Of het nu gaat om de ledenadministratie, het verwerken van certificaten, notuleren van vergaderingen of het bijhouden van de website: structuur in de werkzaamheden is van wezenlijk belang. Een structuur die enige tijd zoek was. Met de komst van Office Support Best is deze structuur stukje bij beetje terug gekomen. Yvonne is in een enorm hectische tijd ingestapt en heeft in goed overleg de juiste prioriteiten gesteld.

Met de komst van Yvonne is een aangename wending gekomen in de werkwijze van het secretariaat: van reactief heeft zij deze omgetoverd in proactief. Dat heeft zijn weerslag op zowel bestuur als regiocoördinatoren en de landelijk coördinator. Het feit dat zij haar professionaliteit op juiste wijze weet te combineren met een gemoedelijke, persoonsgerichte benadering heeft de kwaliteit en de uitstraling van het secretariaat, en daarmee ook van het Platform VMBO PIE, positief beïnvloed.

Binnen ons bedrijf, gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, werken isoleerders en adviseurs. Zij worden ondersteund door de Verkoop Binnendienst.

Wat in 2013 begon als overbruggingsperiode (de werkzaamheden van de commercieel medewerker overnemen om deze vervolgens 6 weken later over te dragen aan de nieuwe commerciële medewerker) is vanwege de expertise van Office Support Best verder ontwikkeld op het marketingvlak. Het schrijven van blogs en redactionele teksten, het opleveren van marketing- en managementinformatie, het bijwonen van netwerkbijeenkomsten en het voorbereiden van promotieactiviteiten: bij Yvonne is dit alles in vertrouwde handen. Mede dankzij haar inzet is de naamsbekendheid in de regio vergroot, signaleert Yvonne marktontwikkelingen en staat met raad en daad onze binnendienst bij. Ook toen wij het nieuwe CRM-systeem introduceerden toonde zij zich een waardevolle ondersteuner die naast het praktische ook het beleidsmatige doel niet uit oog verloor.

“De veelzijdige secretaresse” betekent voor ons meer dan alleen secretaresse, een “ondernemende ondersteuner” is naar onze mening treffender.

Meedenkend en verrassend. Dat typeert Yvonne en haar teksten die zij voor de wekelijkse uitgave van DeMooiOirschotKrant schrijft. Met de rubrieken "Eerst, Nu en Ooit" en "Ieder zo zijn vak" heeft zij niet alleen goed lopende rubrieken geïntroduceerd, ook weet zij deze telkens op verrassende wijze in te vullen. Van lezers en klanten krijgen we vaak spontane reacties terug.

Naast het schrijven van redactionele artikelen pakt Yvonne ook het redigeerwerk voortvarend en secuur op. Als ik aan Yvonne denk, denk ik aan een professional, spontaan en to the point. 

2015-Tom van der Waals,
Eigenaar DeMooiOirschotKrant

In mei vierde onze perkplantenkwekerij haar 40 jarige jubileum. Daar wilden we met advertenties in verschillende kranten aandacht aan geven. We hebben Yvonne van Office Support Best ingeschakeld om onze promotie-ideeën verder uit te werken. Zij bracht niet alleen prachtige advertenties en een mooi redactioneel artikel in, maar kwam ook met creatieve ideeën waar wij zelf niet eerder aan gedacht hadden. Zo is heeft zij met groot succes een ambachtelijke fietsroute georganiseerd waarbij begin- en eindpunt onze kwekerij was. Met het tentoonstellen van onze (oude) machines konden wij ons werk en onze perkplanten goed onder de aandacht brengen.

Daarnaast bood Yvonne ondersteuning bij de berichtgeving via de social media en gaf zij ons hiervoor tips en adviezen.

Wij weten van het kweken van perkplanten, Yvonne van teksten en promotieactiviteiten. Het inschakelen van Office Support Best heeft ons rust gebracht: wij hoefden niet na te denken over de deadlines en het bedenken van teksten en konden ons concentreren op datgene waar wij goed in zijn: het kweken van perkplanten.

2015-Peter en Wilhelmien Leijten,
Perkplantenkwekerij Peter Leijten

Vanaf 2014 was Yvonne 1,5 jaar betrokken bij De Uitstraling. Als correspondent schreef zij redactionele artikelen. Het was prettig samenwerken met Yvonne. We konden altijd op haar rekenen en ze dacht altijd mee over de invulling van het boekje met leuke onderwerpen. Yvonne kwam haar afspraken altijd na. Ze heeft een leuke schrijfstijl en haar artikelen zijn inhoudelijk van goede kwaliteit. Ook is zij taalkundig erg sterk.

2015-Ilonka de Graaf,
Bureauredacteur De Uitstraling

Ter vervanging van een langdurige zieke hebben wij Yvonne aangetrokken als management-assistente. Yvonne heeft bij mij de volgende indruk achter gelaten: uitermate plezierig in de omgang, discreet en punctueel, meedenkend, anticiperend en creatief, in staat om in korte tijd thuis te geraken in voor haar onbekende programmatuur, gestructureerd.

Yvonne weet van aanpakken, komt zelf met ideeën en voorstellen voor zaken die beter kunnen en is in staat om prettig te communiceren met alle medewerkers binnen de organisatie. Yvonne heeft haar interim-job afgesloten met het maken van een draaiboek voor de betreffende functie. Daardoor kon re-integratie op een constructieve manier plaatsvinden.

TEDi is een sympathieke en gezinsvriendelijke lokale discounter. Sinds 2004 worden in de filialen van dit Duitse bedrijf producten voor dagelijks gebruik, cadeau- en decoratieartikelen, speelgoed en schrijfwaren, maar ook feestartikelen, doe-het-zelf-producten en drogisterijartikelen aangeboden. Sinds 2013 biedt TEDi zijn producten ook in Nederland aan. Vanwege de gestage groei van het aantal filialen in Nederland, kwam de noodzaak van een centrale Nederlandse aansturing. Dit gebeurt nu vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven.

Gezien de werkdruk hebben wij ervoor gekozen om een aantal spoedopdrachten uit te besteden aan Office Support Best. Wij hebben in Yvonne een zeer ervaren interim secretaresse gevonden, die de vertaalopdrachten (Nederlands – Duits) discreet en tijdig uitgevoerd heeft. Dit tezamen met de prettige manier van communiceren maakt dat wij bij gelegenheid graag weer gebruik maken van haar diensten.

2014-Bart Duin,
directeur TEDi Nederland

Yvonne is een goed georganiseerde en gestructureerd werkende secretaresse/administratief ondersteuner. Ze is in staat zich in korte tijd werkprocessen eigen te maken, is punctueel en in staat verbeterslagen door te voeren. Bovendien weet Yvonne op haar geheel eigen wijze binnen korte tijd ook sociaal aansluiting te vinden bij voor haar nieuwe collega's.

2013-Hedwig Harks,
Procesmanager Gemeente Tilburg